Настани и конференции

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

Интернационална конференција АРХИМАРАТОН (ARCHMARATHON)

Меѓународни
Датум: Петок, 13 Мај 2016 08:00 - Недела, 15 Мај 2016 16:00

Локација: Милано, Италија  |  Град: Milano, Italy

Роден како идеја на Publicomm, АРХИМАРАТОН (ARCHMARATHON) е прв интернационален настан од областа на архитектурата каде на едно место доведува 42 познати архитектонски студија од различни земји во светот. Прв пат, овој настан бил одржан во 2014 година во Милано, каде присуствувале повеќе од 1800 архитекти за 3 дена. Во 2015 година, настанот се одржал во Бејрут, каде фокусот бил поставен на Арапските земји и медитеранот, а привлекол повеќе од 8.000 архитекти и студенти за 3-дневниот настан. Архимаратон, оваа 2016 година се одржува во Милано од 13-15 Мај.

Секој оној кој има интерес да прочита повеќе за овој интересен настан, подолу можете да го погледнете нивниот билтен со новости...

линк: http://www.archmarathon.com/

 

Телефон
NA
E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса
Via Maurizio Quadrio, 20
20154 Milano, Italy

 

Мапа