Настани и конференции

×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Фестивал „До пролет со Орис“

Меѓународни
Датум: Четврток, 18 Март 2021 00:00 - Петок, 19 Март 2021 00:00

Локација: On-line

Денови на Орис е меѓународен архитектонски фестивал организиран од Домот на архитектурата Орис од Хрватска. Во декември 2020 година беше организиран првиот онлајн фестивал.

Овогодишниот фестивал Орис - До пролет со Орис - ќе се одржи на 18 и 19 март 2021 година и ќе обедини 12 реномирани архитекти и успешни деловни жени и 2 модератори.

Интернет фестивалот „До пролет со Орис“ е организиран како 12 предавања, долги по 20 минути, со пренос во живо од Архитектонската куќа на Орис и интеракција помеѓу говорниците, гледачите и спонзорите на професионална платформа за настани за виртуелни настани.

Предавањата ќе бидат на англиски јазик.

Фестивалот е вклучен во програмата за професионална обука на Хрватската архитектонска комора со 6 часа.

Повеќе информации на линкот https://www.daysoforis.com/homepage-spring-hr/