Настани и конференции

×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Доделување на награди на WFEO

Меѓународни
Датум: Вторник, 12 Април 2022 13:00 - 15:00

Локација: On-line

Онлајн церемонијата за доделување на наградите на WFEO ќе се одржи во вторник, 12 април, 13 часот по средноевропско време, во присуство на помошникот генерален директор за природни науки на УНЕСКО, Dr. Shamila Nair-Bedouelle.

Лауреатите на наградите за 2021 година се:

  • Wai Yie Leong (Малезија) како лауреат на WFEO Gree Women in Engineering Award,
  • Neil MacLeod (Јужна Африка) како лауреат на WFEO Medal for Engineering Excellence,
  • Enzo Siviero (Италија) и Lock Kai Sang (Малезија / Сингапур) како колауреати на WFEO Medal for Excellence in Engineering Education.

 

Повеќе информации за настанот

Линк за регистрација