Настани и конференции

×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Сообраќајна сигнализација и опрема

Меѓународни
 Завршено пријавување
 
51
Датум: Понеделник, 12 Септември 2022 11:00

Локација: Сала на Комора ОАИ

На 12 септември 2022 година, во просториите на Комората ќе се одржи стручно предавање за контрола и испитување на сообраќајна сигнализација и опрема, од Факултетот за Транспорт и Сообраќај, при Загребскиот Универзитет, Хрватска.

Предавачи ќе бидат: Проф. Дарио Бабиќ, Проф. Марио Фиолиќ и Проф. Игор Хабузин.

Почеток во 11.00 часот.

 

Слободни места
9
Број на места
60
E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Листа на учесници

 Ељмир Мустафаи Ељмир Мустафаи (1)
Мерита МустафаиМерита Мустафаи (1)
Ивица СтоиловскиИвица Стоиловски (1)
Зоран ГрујескиЗоран Грујески (1)
Зоран АндреевсккЗоран Андреевскк (1)
Владимир ЛевковВладимир Левков (1)
Сашо СмилјаноскиСашо Смилјаноски (1)
Иван ВелевскиИван Велевски (1)
Златко ТрајаноскиЗлатко Трајаноски (1)
д-р Оливера Петровскад-р Оливера Петровска (1)
Даниел ПавлескиДаниел Павлески (1)
м-р Дарко Спасеновским-р Дарко Спасеновски (1)
Дијана СпасеновскаДијана Спасеновска (1)
Јован ХристоскиЈован Христоски (1)
Дејан ЗлатескиДејан Златески (1)
Николче СпасовскиНиколче Спасовски (1)
Лидија Марковиќ БогдановскаЛидија Марковиќ Богдановска (1)
Илија Огненоски Илија Огненоски (1)
Александра Ангелковска ОгненоскаАлександра Ангелковска Огненоска (1)
 Даниел Митевски Даниел Митевски (1)
Дејан КарбинскиДејан Карбински (1)
Миле БошковскиМиле Бошковски (1)
Мартин МициќМартин Мициќ (1)
Славче ВелковСлавче Велков (1)
Македонка ИлиевскаМакедонка Илиевска (1)
Наум СимјановскиНаум Симјановски (1)
Емир АлијаЕмир Алија (1)
Благојче БогдановскиБлагојче Богдановски (1)
Александа ЃуровАлександа Ѓуров (1)
Feta SinaniFeta Sinani (1)
Томе КукановскиТоме Кукановски (1)
Александар НаумоскиАлександар Наумоски (1)
Бујамин ФејзулаиБујамин Фејзулаи (1)
Христина ИлиескаХристина Илиеска (1)
Ѓорги АризановЃорги Аризанов (1)
Валентина АрсоваВалентина Арсова (1)
Филип ЃоргиевскиФилип Ѓоргиевски (1)
Викторија МладеновскаВикторија Младеновска (1)
Александар ЈовановАлександар Јованов (1)
Благој ЈовановБлагој Јованов (1)
Горан КоцевскиГоран Коцевски (1)
Славица ПерескаСлавица Переска (1)
Мирјана ГелебешоваМирјана Гелебешова (1)
Душко ПавловскиДушко Павловски (1)
Бојан ЈордановскиБојан Јордановски (1)
Димитар ПерескиДимитар Перески (1)
Верица ДанчевскаВерица Данчевска (1)
Марјан МлааденовскиМарјан Млааденовски (1)
Petar LesevPetar Lesev (1)
 Александар Крстески Александар Крстески (1)
НиколаНикола (1)