Настани и конференции

×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Презентација на Reynaers Aluminium

Меѓународни
 Завршено пријавување
 
56
Датум: Четврток, 23 Март 2023 13:00

Локација: Сала на Комора ОАИ

На 23 март 2023 година, во просториите на Комората ќе се одржи презентација на компанијата Reynaers Aluminium. 

Reynaers Aluminium е водечка европска компанија специјализирана за развој на иновативни и одржливи алуминиумски решенија за прозорци, врати и фасади. Заедно со партнерите, тие се фокусираат на создавање енергетски ефикасни, одговорно направени производи кои прават разлика за домовите, зградите и луѓето на кои им служат.

Комбинацијата од дизајн, технологија и дигитализација води до создавање на иновативни решенија кои додаваат вредност и поттикнуваат за градење одржливи згради.
Покрај широк спектар на стандардни решенија, тие исто така развиваат решенија прилагодени за сите пазарни сектори - од станбени до деловни и индустриски објекти. Висококвалитетните системи ги исполнуваат најстрогите барања во однос на удобност, безбедност, архитектонски дизајн и енергетска ефикасност. Reynaers не е само добавувач, туку и посветен партнер - за архитекти, производители, планери, инвеститори и крајни корисници.
Reynaers Aluminium е основан во 1965 година и е дел од Reynaers Group, која моментално има над 2.000 вработени во повеќе од 40 земји низ светот и извезува во повеќе од 70 земји на 5 континенти.

Презентацијата ќе биде проследена со пригоден коктел.

 

Слободни места
24
Број на места
80

 

Листа на учесници

Ана ПоповскаАна Поповска (1)
Ивана ГрупчеваИвана Групчева (1)
Билјана КузманоскаБилјана Кузманоска (1)
Дејан МитевДејан Митев (1)
Сашо ТерзиоскиСашо Терзиоски (1)
Катерина ПочеповаКатерина Почепова (1)
Ангелинка ПарговскаАнгелинка Парговска (1)
Сузана НесторовскаСузана Несторовска (1)
Роза ЗдравеваРоза Здравева (1)
Леона БрчковЛеона Брчков (1)
Маринела ВелковскаМаринела Велковска (1)
Марија  РунтеваМарија Рунтева (1)
Skender OsmaniSkender Osmani (1)
Никола СтакиновНикола Стакинов (1)
Нада БрајковскаНада Брајковска (1)
Лазар ДимовЛазар Димов (1)
Ристо МалковРисто Малков (1)
Надица Димитровска Надица Димитровска (1)
Софија ГрујевскаСофија Грујевска (1)
Стефан ТоскиќСтефан Тоскиќ (1)
Благоја ТагасовскиБлагоја Тагасовски (1)
Шабан Алиу Шабан Алиу (1)
Filipova Magdaleni Filipova Magdaleni (1)
Ангел СитновскиАнгел Ситновски (1)
Маја Петковска Маја Петковска (1)
Љупчо Ристовски Љупчо Ристовски (1)
Павле ТопузовскиПавле Топузовски (1)
Александар НочевАлександар Ночев (1)
Оливера БошковскаОливера Бошковска (1)
Веселинка ГечеваВеселинка Гечева (1)
Ана Ивановска Ана Ивановска (1)
Атанас НаумовскиАтанас Наумовски (1)
Снежана НиколоваСнежана Николова (1)
Вангел дуновскиВангел дуновски (1)
Владимир ТрпескиВладимир Трпески (1)
Дивна ЈанчеваДивна Јанчева (1)
Тони СрбиноскиТони Србиноски (1)
Стефан ХаџиевскиСтефан Хаџиевски (1)
Гоце ГавриловскиГоце Гавриловски (1)
Сашо КачаниклиевскиСашо Качаниклиевски (1)
Башким ПајазитиБашким Пајазити (1)
Наташа ЧирковНаташа Чирков (1)
Милена Јосифоска МилошескаМилена Јосифоска Милошеска (1)
Бојан СтанковиќБојан Станковиќ (1)
Бојан ВезенковБојан Везенков (1)
Моника КонесксМоника Конескс (1)
Диана Шкартова-ГеоргиевскаДиана Шкартова-Георгиевска (1)
Осман ЉокиОсман Љоки (1)
Дејан КржевДејан Кржев (1)
НАТАЛИЈА ЈОСИМОВСКАНАТАЛИЈА ЈОСИМОВСКА (1)
Васко ФилевВаско Филев (1)
Оливера Стојановска-СиваковаОливера Стојановска-Сивакова (1)
Антонио АтанасовАнтонио Атанасов (1)
Горан ЈовановГоран Јованов (1)
Тони АпостоловскиТони Апостоловски (1)
Владимир НиковВладимир Ников (1)