Настани и конференции

×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Регионална средба на архитекти и инженери во Штип

Домашни
 Завршено пријавување
 
100
Датум: Сабота, 23 Септември 2023 12:00 - 15:30

Локација: Универзитет Гоце Делчев Штип - Голем амфитеатар - Кампус 2  |  Град: Штип

Комората на овластени архитекти и овластени инженери има чест да Ве покани на Регионална средба на архитекти и инженери, која ќе се одржи во Големиот амфитеатар - Кампус 2 на Универзитет „Гоце Делчев“ Штип во Штип на 23.09.2023 година (сабота), со почеток од 12:00 часот. 

По поздравните обраќања на настанот ќе бидат презентирани Ценовникот за инженерски услуги за високоградба и Тарифникот за урбанистичко планирање, динамиката на обуките и подготовка за примена на Еврокодови и ќе биде отворена дискусија за предизвиците во професијата на централно и регионално ниво. Регионалната средба со колегите архитекти и инженери од источниот регион се организира со цел да се приближи КОАИ до широкото членство, а со тоа и да се отвори можност за дебата помеѓу членството и раководството на Комората на теми кои ги засегаат архитектите и инженерите.

 

АГЕНДА

11.30 – 12.00      Регистрација на учесниците
12.00 – 12.20     Поздравни обраќања
                           - Кристинка Чулак, Претседател на КОАИ
                           - Благоја Бочварски, Министер за транспорт и врски
12.20 – 12.50      Ценовници за инженерски услуги и Тарифник за урбанистичко планирање
12.50 – 13.20      Еврокодови – обуки и подготовки за примена
13.20 – 14.00     Предизвици во професијата
14.00 – 15.30     Коктел 

 

Слободни места
Нема слободни места за тој датум
Број на места
100
E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Листа на учесници

Андреј ТокаревАндреј Токарев (1)
Томе БабунскиТоме Бабунски (1)
Сања Миташ ИвановаСања Миташ Иванова (1)
Јордан  Шијаков Јордан Шијаков (1)
Јордан ПанајотовЈордан Панајотов (1)
Саше ВасилковСаше Василков (1)
Александар ЈаневАлександар Јанев (1)
Билјана КузманоскаБилјана Кузманоска (1)
Николина Цветковска БожиновскиНиколина Цветковска Божиновски (1)
Љубомир ИлковЉубомир Илков (1)
Марин ТодоровМарин Тодоров (1)
Загорка ПетковаЗагорка Петкова (1)
Владимир МинчовВладимир Минчов (1)
Виолета ЈуговскаВиолета Југовска (1)
Љубомир ЈаневЉубомир Јанев (1)
Зоран ЗлатевЗоран Златев (1)
Митко. ПавловМитко. Павлов (1)
Никола Трајчев Никола Трајчев (1)
Ангелинка ПарговскаАнгелинка Парговска (1)
Драгана ШтерјоваДрагана Штерјова (1)
Марија ПортарскаМарија Портарска (1)
Гоце ЈуговГоце Југов (1)
Иван КостадиновскиИван Костадиновски (1)
Горанчо ИгновГоранчо Игнов (1)
Викторија Будимовска СкаричеваВикторија Будимовска Скаричева (1)
Инес Петрова БошкоскаИнес Петрова Бошкоска (1)
Панче ГарповПанче Гарпов (1)
Елена Момировска Елена Момировска (1)
Радица Андреева КипријановРадица Андреева Кипријанов (1)
Зоран ТодоровскиЗоран Тодоровски (1)
Вите ИлиевскиВите Илиевски (1)
Катерина КаеваКатерина Каева (1)
Славче ЗдравевСлавче Здравев (1)
Вероника МладеноваВероника Младенова (1)
Dragi Jordanov Dragi Jordanov (1)
Никола ПетровНикола Петров (1)
Соња Ридова ПетровиќСоња Ридова Петровиќ (1)
Даниел ТомиќДаниел Томиќ (1)
Маја ВелковаМаја Велкова (1)
љупчо марковскиљупчо марковски (1)
Наталија ТрендафиловаНаталија Трендафилова (1)
Ана Тромбева-ГаврилоскаАна Тромбева-Гаврилоска (1)
Бојан БогдановиќБојан Богдановиќ (1)
Горан ЈакимовскиГоран Јакимовски (1)
Јосиф Јосифовски Јосиф Јосифовски (1)
Сашо ДаскаловСашо Даскалов (1)
Јоне ЈанкоскиЈоне Јанкоски (1)
Илија ПлачковИлија Плачков (1)
Џенис РеџепиЏенис Реџепи (1)
  Валон Абди Валон Абди (1)
Биљана ПетроваБиљана Петрова (1)
Миле ЦоневМиле Цонев (1)
Скендер ОсманиСкендер Османи (1)
Раде ВенковРаде Венков (1)
Оливера Младеновска-АневскаОливера Младеновска-Аневска (1)
Љупче ЕвтимовЉупче Евтимов (1)
Мики МитковМики Митков (1)
Митко ЈакимовскиМитко Јакимовски (1)
Емилија КљонковаЕмилија Кљонкова (1)
Кристина Петрушева РусеслаКристина Петрушева Русесла (1)
Борислава МишеваБорислава Мишева (1)
Викторија АтанасоваВикторија Атанасова (1)
Ивица МиновИвица Минов (1)
Билјана Главинчевска-ВранишкоскаБилјана Главинчевска-Вранишкоска (1)
Миќо БојаровскиМиќо Бојаровски (1)
ДРАГАН СТОЈМЕНОВДРАГАН СТОЈМЕНОВ (1)
Димитар ГарповДимитар Гарпов (1)
елена митровска јовческаелена митровска јовческа (1)
Виктор СтоиловскиВиктор Стоиловски (1)
Марија ВитановаМарија Витанова (1)
Јосиф ЌаевскиЈосиф Ќаевски (1)
Лилјана ЌаевскаЛилјана Ќаевска (1)
Ацо ЈовановскиАцо Јовановски (1)
Маријан ШтрковМаријан Штрков (1)
Амед АбдураманвАмед Абдураманв (1)
Marjan RistovMarjan Ristov (1)
Илиос ВилосИлиос Вилос (1)
Александар МаџаровАлександар Маџаров (1)
Дејан РадојевДејан Радојев (1)
Влатко АнѓеловВлатко Анѓелов (1)
Давид ХанџискиДавид Ханџиски (1)
Пане РистовскПане Ристовск (1)
Светомир РусескиСветомир Русески (1)
Марија Салирова ЈовановскаМарија Салирова Јовановска (1)
Игор Крстев Игор Крстев (1)
Николчо ГоцевНиколчо Гоцев (1)
Ангела Велкова Крстев Ангела Велкова Крстев (1)
Милка ЕдровскаМилка Едровска (1)
Венцислав ЕдровскиВенцислав Едровски (1)
Николчо АрсовНиколчо Арсов (1)
Неџат БајрамиНеџат Бајрами (1)
Дејан ЕдровскиДејан Едровски (1)
Томе ПартиновТоме Партинов (1)
Илија УстапетровИлија Устапетров (1)
Артан РаманиАртан Рамани (1)
Dragica Ustapetrova Atanasova Dragica Ustapetrova Atanasova (1)
Трајчо КостадиновТрајчо Костадинов (1)
Ирина СтрезовскаИрина Стрезовска (1)
Моника ЈаневаМоника Јанева (1)
Коста ПараклиевКоста Параклиев (1)