Настани и конференции

×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Софтверска платформа Ана-ли за дигитализација на производниот процес во областа на градежништвото

Домашни
 Завршено пријавување
 
20
Датум: Среда, 22 Мај 2024 12:00

Локација: Сала на Комора ОАИ

Во среда, 22.05.2024 во 12 часот, во просториите на Комроата ќе се одржи презентација насловена „Софтверска платформа Ана-ли за дигитализација на производниот процес во областа на градежништвото“

Агенда:

11:45 – 12:00 – Пријава на гости
12:00 – 13:00 – Промоција на софтверска платформа Ана-ли за дигитализација на производниот процес во областа на градежништвото
13:00-13:15 – Пауза
13:15 – 13:45 – Презентација на софтверска платформа Ана-ли за дигитализација на производниот процес во областа на градежништвото
13:45 – 14:00 – Прашања и одговори

Презентери за настанот:

  1. Петар Петровски - Податочен истражувач
  2. Катерина Јакова Лазарова – Дата база архитект
  3. Весна Јорданова – Главен дизајнер
  4. Раде Петровски – Проект менаџер
  5. Бојан Петровски – Бизнис консултант

Дополнителни информации може да се најдат и на веб страната https://www.ana-li.com.mk/proizvodi/, како и во флаерот прикачен подолу

 

Слободни места
50
Број на места
70

 

Листа на учесници

Орхидеја МалезанОрхидеја Малезан (1)
Благица АндоноскаБлагица Андоноска (1)
Тони СрбиноскиТони Србиноски (1)
Билјана КузманоскаБилјана Кузманоска (1)
Бранислав ЃорѓиевскиБранислав Ѓорѓиевски (1)
Влатка КедиоскиВлатка Кедиоски (1)
БАШКИМ ОСМАНИБАШКИМ ОСМАНИ (1)
Ева ВасилескаЕва Василеска (1)
Надица ДимитровскаНадица Димитровска (1)
Дана ЈовановскаДана Јовановска (1)
Зора КаралиеваЗора Каралиева (1)
Никола СтакиновНикола Стакинов (1)
Анита СмилескиАнита Смилески (1)
Бобан Стојановски Бобан Стојановски (1)
Александра БошковаАлександра Бошкова (1)
Дејан КржевДејан Кржев (1)
Виолета Анчевска ЃорѓиеваВиолета Анчевска Ѓорѓиева (1)
Filipova Magdaleni Filipova Magdaleni (1)
Оливера БошковскаОливера Бошковска (1)
Љупчо Ристовски Љупчо Ристовски (1)