×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Оглас за отворени работни позиции на Гранд Скопје

Pin It

Ве информираме дека компанијата МГ Фешн Скопје за потребите на тековниот проект Гранд Скопје има неколку отворени работни позиции.

 Детали за огласите можете да најдете со кликање на сликата подолу:

Оглас за отворени работни позиции на Гранд Скопје