×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Отворени работни позиции во UNOPS North Macedonia

Pin It

 Ве известуваме за отворени работни позиции во UNOPS North Macedonia, на повеќе подгледнете детали и рокови за аплицирање.

UNOPS Jobs

Project Manager
Duty station: Skopje, North Macedonia
Deadline to apply: 16-Jan-2023

Project Management Support - Senior Assistant (two regular positions), Multiple positions
Duty station: Skopje, North Macedonia
Deadline to apply: 22-Jan-2023

Project Management Support - Associate (two regular positions), Multiple positions
Duty station: Skopje, North Macedonia
Deadline to apply: 22-Jan-2023

Mechanical Engineer
Duty station: Skopje, North Macedonia
Deadline to apply: 29-Jan-2023