×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Отворени консултантски позиции во УНИЦЕФ - С.Македонија

Pin It

УНИЦЕФ - С. Македонија има потреба од склучување договор со 2 локални и 1 меѓународен консултант за да обезбеди поддршка во спроведувањето на проценките на локацијата на 11 Установи за примарна здравствена заштита во Северна Македонија.

unicef logo 300x300Целта на задачата е да се утврдат енергетските потреби и инфраструктурните услови на тие Установи за примарна здравствена заштита за соларна фотоволтаична (PV) електрификација. Резултатите од проценките треба да обезбедат придонес за проценка на изводливоста и исплатливоста на потенцијалните соларни PV инсталации во тие единаесет установи.

Крајната цел е да се испита потенцијалот за надежни опции за помошна електрична енергија преку соларни PV системи во сите Установи за примарна здравствена заштита во Северна Македонија.

Крајниот рок за пријавување е понеделник, 29 мај 2023 година.