Настани и конференции

×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Сите настани


30
Јан
2015
Петок, 30 Јануари 2015 09:00 - 14:30
Градежен факултет при УКИМ - Скопје, Македонија
Во рамките на континуираната професионална едукацијата, Комората заедно со одделението за енергетска ефикасност го организира настанот „Енергетска ефикасност на згради и нивна пожарна безбедност“
16
Дек
2014
Вторник, 16 Декември 2014 10:00 - 14:00
Факултетот за електротехника и информациски технологии - Скопје, Македонија
Одделението на електроинженери при Комората на овластени архитекти и овластени инженери на Република Македонија заедно со Факултетот за електротехника и информациски технологии...
19
Ное
2014
Среда, 19 Ноември 2014 10:00 - 15:00
Стопанска Комора на Македонија - Скопје, Македонија
Комората на овластени архитекти и овластени инженери во рамките на континуирана професионална едукација со Факултетот за електротехника и информациски технологии и Овернет ДМД организира...
30
Окт
2014
Четврток, 30 Октомври 2014 10:00 - 14:00
Градежен факултет при УКИМ - Скопје, Македонија
Комората на овластени архитекти и овластени инженери на Република Македонија Ве поканува на тркалезна маса по однос на мислењето за проектираниот и изведениот степен на механичка отпорност, стабилност