Настани и конференции

×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Сите настани


02
Дек
2022
Петок, 02 Декември 2022 10:00
On-Line
Агенцијата за катастар за недвижности ја заврши [...]
01
Дек
2022
Четврток, 01 Декември 2022 09:30
On-Line
На 1.12.2022 година, во организација на Градежниот факултет [...]
30
Ное
2022
Среда, 30 Ноември 2022 12:00
Сала на Комора ОАИ
На 30-ти ноември 2022 година, во големата сала на Комора ОАИ, со почеток во 12 часот ќе се одржи стручно предавање од [...]
11
Ное
2022
Петок, 11 Ноември 2022
Амфитеатар на Градежен факултет Скопје - Скопје, Македонија
Ве информираме дека предавањето од почитуваниот Професор Ахмет Сагламер од Турција кое беше закажано на 11.11.2022 [...]