Настани и конференции

×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Сите настани


24
Мар
2020
Вторник, 24 Март 2020 11:30
Сала за конференции во Комора ОАИ
Одложен
19
Мар
2020
Четврток, 19 Март 2020
Сала за конференции на Комора ОАИ
Одложен
18
Мар
2020
Среда, 18 Март 2020
Сала за конференции во Комора ОАИ
Одложен