Настани и конференции

×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Сите настани


05
Ное
2020
Четврток, 05 Ноември 2020 09:00
ZOOM платформа
Повикано предавање на професор д-р Решат Улусај од [...]
28
Мај
2020
Четврток, 28 Мај 2020 - Сабота, 30 Мај 2020
Технички факултет Битола
Во име на Факултетот за технички науки, на мое големо [...]
05
Мај
2020
Вторник, 05 Мај 2020
Сала за конференции на Комора ОАИ
Одржливата и зелената архитектура е архитектура која има за цел да го минимизира негативното влијание врз [...]
29
Апр
2020
Среда, 29 Април 2020
Сала за конференции на Комора ОАИ