Настани и конференции

×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Сите настани


26
Ное
2020
Четврток, 26 Ноември 2020 18:00
Microsoft Teams
Kако една од најперспективните методологии кои се појавуваат во градежната индустрија, BIM (Building Information Modeling) го [...]
26
Ное
2020
Четврток, 26 Ноември 2020 18:00
ZOOM платформа
Дигиталната градежна платформа ПТСПИ  развиена од [...]
26
Ное
2020
Четврток, 26 Ноември 2020 13:00 - 16:00
Аларм аутоматика организира вебинар Интегрирани решенија за дојава на [...]
10
Ное
2020
Вторник, 10 Ноември 2020 00:00
Дали за краток рок сакате да создадете концепт за панично [...]