Настани и конференции

×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Сите настани


15
Дек
2020
Вторник, 15 Декември 2020 14:30
ZOOM платформа
Темата е актуелна поради ситуацијата со потреба за вентилација на простории (болници, училишта, јавни згради...) [...]
10
Дек
2020
Четврток, 10 Декември 2020 18:00 - 19:00
ZOOM платформа
Дигиталната градежна платформа ПТСПИ  развиена од [...]
04
Дек
2020
Петок, 04 Декември 2020
On-line
Во организација на ЗМКГБ, на 4.12.2020 година ќе се одржи Second SLOCOLD - MACOLD Symposium on Topic Water reservoirs – an active measure in adapting to climate [...]
03
Дек
2020
Четврток, 03 Декември 2020 18:00
Microsoft Teams
Kако една од најперспективните методологии кои се појавуваат во градежната индустрија, BIM (Building Information Modeling) го [...]