Настани и конференции

×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Belimo Day 2024 „Мали уреди, големо влијание. Обезбедена енергетска ефикасност“

Меѓународни
 Завршено пријавување
 
48
Датум: Петок, 26 Април 2024 11:30 - 12:30

Локација: Сала на Комора ОАИ

Комората ве поканува на Belimo Day 2024, во организација на компанијата BELIMO Automation Handelsgesellschaft mbH, од Виена, Австрија. Темата на овогодишниот Belimo Day 2024 ќе биде „Мали уреди, големо влијание. Обезбедена енергетска ефикасност“.

Предавањето ќе се одржи на 26 април 2024 година, со почеток во 11.30 часот во големата сала на Комората. Предавањето ќе трае отприлика еден час, следено со пригоден коктел.

Предавач на настанот ќе биде Горан Андреев, регионален претставник на BELIMO.

 

Слободни места
32
Број на места
80
E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Листа на учесници

Тони СрбиноскиТони Србиноски (1)
Мирјана МијалковиќМирјана Мијалковиќ (1)
Давид ХанџискиДавид Ханџиски (1)
Иван ЕвросимовскиИван Евросимовски (1)
Никола БарсовНикола Барсов (1)
Петар МаленкоПетар Маленко (1)
Златко Арсовски Златко Арсовски (1)
Газменд ФетахиГазменд Фетахи (1)
Стефан БошковскиСтефан Бошковски (1)
Ангел МитевскиАнгел Митевски (1)
Игор СпиркоскиИгор Спиркоски (1)
Александар АнтиќАлександар Антиќ (1)
Димитар ЧичовДимитар Чичов (1)
Филип СерафимовФилип Серафимов (1)
Дамир ЛикаДамир Лика (1)
Драгана БлажевскаДрагана Блажевска (1)
Сара ПапазоваСара Папазова (1)
Моника КрстоваМоника Крстова (1)
     Арбен Велиу Арбен Велиу (1)
Димко ЏиџалескиДимко Џиџалески (1)
Петар ШимиќПетар Шимиќ (1)
Влатко АтанасовВлатко Атанасов (1)
Павле ТопузовскиПавле Топузовски (1)
Nikola TrajkovskiNikola Trajkovski (1)
Златко ГировЗлатко Гиров (1)
Александар ТодоровскиАлександар Тодоровски (1)
Нада БрајковскаНада Брајковска (1)
Стефан Поп ДучевСтефан Поп Дучев (1)
Михајло ШахиновМихајло Шахинов (1)
Бобан СтојановскиБобан Стојановски (1)
Билјана МладеноваБилјана Младенова (1)
Мартина ЃорѓиевскаМартина Ѓорѓиевска (1)
Aleksandar ZografskiAleksandar Zografski (1)
Дејан СимиќДејан Симиќ (1)
Бобан Куманоски Бобан Куманоски (1)
Петар ТумбевскиПетар Тумбевски (1)
Јасна ПетровскаЈасна Петровска (1)
Љупчо ПауновскиЉупчо Пауновски (1)
Дарко ТрајаноскиДарко Трајаноски (1)
Даниел АндоновиќДаниел Андоновиќ (1)
Сашко Ѓоргиевски Сашко Ѓоргиевски (1)
Александар АндоновиќАлександар Андоновиќ (1)
Горан ИлиевГоран Илиев (1)
Соња Ридова ПетровиќСоња Ридова Петровиќ (1)
Данчо СмилевскиДанчо Смилевски (1)
Дејан РистовДејан Ристов (1)
Христина ТрпчевскаХристина Трпчевска (1)
Сашо МладеновСашо Младенов (1)