×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Pin It

Врз основа на член 26-а од Законот за заштита на лични податоци („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/2005, 103/2008, 124/2010, 135/2011, 43/2014, 153/2015 и 99/2016 и член 21 од Статутот на Комората на овластени архитекти и овластени инженери, Претседателот на Комората донесе Решение за именување на офицер за заштита на лични податоци со бр.00 од 2023 година, со кое Генералниот секретар на Комората, Александар Манчевски, е назначен за офицер за заштита на личните податоци за Комората на овластени архитекти и овластени инженери на Република Македонија.

Задолженијата на офицерот за заштита на лични податоци произлегуваат од материјалниот Закон за заштита на лични податоци и од интерните акти на Комората.

 

Контакт информации:

Офицер за заштита на лични податоци: Александар Манчевски
Адреса: Бул. Партизански одреди бр.29, ТЦ Буњаковец, кат 2, локал 15
Телефон: +389 2 3222 356, +389 78 406 597
Е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.