×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Оглас за отворени работни позиции на Гранд Скопје

Ве информираме дека компанијата МГ Фешн Скопје за потребите на тековниот проект Гранд Скопје има неколку отворени работни позиции.